📦 Vandaag besteld, zelfde dag verzonden
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Gemiddeld 4,7 score
💶 Betaal veilig achteraf & Garantie
📦 Vandaag besteld, zelfde dag verzonden

Computerbril met Blauw Licht Filter

Wat kan een Computerbril met Blauw Licht Filter voor jou betekenen?

Wanneer je veel tijd doorbrengt achter je beeldscherm, worden je ogen langdurig blootgesteld aan kunstlicht. Dit kunstlicht, afkomend van computer, televisie- en telefoonschermen, wordt ook wel blauw licht genoemd.
Langdurige blootstelling aan blauw licht kan resulteren in een tal van klachten. De meest voorkomende klachten zijn oogklachten. De ogen gaan irriteren, worden droog, vermoeid en gespannen. Deze oogklachten kunnen op de lange termijn weer resulteren in spanningshoofdpijn en nekklachten. Ook remt blauw licht de aanmaak van het slaaphormoon ‘melatonine.’ Dit zorgt voor slapeloosheid, wat kan resulteren in concentratieproblemen en een slecht humeur de volgende dag.

Gelukkig kunnen deze nare klachten eenvoudig voorkomen of verholpen worden door een bril tegen blauw licht. Deze speciale, blauwe computerbril heeft een coating op de glazen die het blauwe licht filtert en daarmee neutraliseert. Hierdoor krijgen je ogen meer rust, neemt je spanningshoofdpijn af en zul je snel minder problemen krijgen met inslapen. Daarom adviseren wij een computerbil kopen tegen blauw licht.

Wil jij je ogen beschermen tegen blauw kunstlicht? Koop dan nu een blauw licht filter computerbril in onze shop.

COMPUTERBRIL TEGEN BLAUW LICHT

Meer Energie en Rust voor je Ogen​

Meer energie aan het einde van je dag met onze Computerbril. Een Computerbril kopen helpt je gedurende de dag met het filteren van blauw licht van zowel de zon als schermen. Met de unieke Blauw Licht Filter van Blauwebril.nl heb je aan het einde van de dag meer rust.

De werking van onze Computerbril

Na het kopen van een Computerbril ervaart u rust vanaf het eerste moment. Door het blokkeren van blauw licht met onze Blauw licht filter bril glazen zorgt u ervoor dat UV-licht en Blauw licht van beeldschermen niet uw ogen binnendringt. Onze Computerbrillen zorgen dus voor meer rust voor de ogen, wat resulteert in meer energie aan het einde van uw (werk)dag. Het tegengaan van vermoeide ogen is de voornaamste reden van mensen die een computerbril kopen.
 
Zie hiernaast ook een video van de werking van onze Computerbril met Blauw Licht Filter glazen. Een Computerbril kopen kan u dus aanzienelijk helpen bij uw gezondheid. In het voorbeeld hiernaast wordt er met een Blauw Laser Licht door de glazen van de Computerbril geschenen. Je ziet dat dit licht vrijwel volledig wordt gefilterd.

Het verschil tussen een blauwfilterbril en een computerbril

De blauw licht filterbril en de reguliere computerbril worden regelmatig door elkaar gehaald. Echter hebben deze brillen een compleet andere functie. Een computerbril is specifiek gecreëerd voor de afstand tussen de ogen en de computer. Een bril met blauwe glazen is gecreëerd om het blauwe kunstlicht van de computer te filteren.

Ogen beschermen met een blauwe filterbril

De wereld is al jarenlang in volle ontwikkeling. Tegenwoordig werkt bijna iedereen dagelijks met tablets, mobiele telefoons, laptops en computers. Kunstlicht vermijden? Dat is niet te doen! Blootstelling aan kunstlicht hoort nou eenmaal bij ons dagelijkse leven.

Een blauwfilterbril filtert het blauwe licht dat afkomstig is van je device. Wetenschappelijke onderzoeken naar blue filter brillen zijn nog in volle gang: er zijn nu al aanwijzingen dat deze filterbril zorgt voor langere concentratie en je ogen minder snel vermoeid. Andere onderzoeken lieten zelfs zien dat teveel blootstelling aan blauw licht kan resulteren aan schade aan het netvlies. Doordat je ogen beschermt worden liggen kwaaltjes als spierspanningshoofdpijn en geïrriteerde ogen niet langer op de loer.

De functies van een computerbril

Computerbrillen zorgen ervoor dat je op een soepele manier kunt schakelen tussen je beeldscherm en voorwerpen op afstand. Deze brillen filteren het blauwe computerlicht niet, maar zijn evengoed een hulpmiddel voor je ogen. Het gebruik van een computerbril werkt ondersteunend voor je ogen, waardoor de oogspieren minder snel vermoeid raken na inspanning.

Het beste van beide

Blauwebril.nl biedt jou de voordelen van beide brillen. We hebben een uitgebreid assortiment computerbrillen met een blauwe filtercoating, gecreëerd voor de optimale gezondheid van jouw ogen. Computerwerk is hierdoor minder vermoeiend en wordt daardoor als prettiger ervaren door onze klanten.
Haak je vaak af tijdens computerwerk, of gun je jezelf een meer ontspannen zicht? Bekijk hier ons assortiment blauw licht filterbrillen en zoek een montuur uit die bij jou past.

 

Computerbril kopen?

Blauw licht filter bril – Computerbril – bbrl Model R – Mat Zwart – Titanium

24,95

Blauw licht filter bril – Computerbril – Model S – Zwart – Titanium

24,95

Blauw licht filter bril – Computerbril – bbrl Model R – Roségoud – Titanium

24,95

Blauw licht filter bril – Computerbril – bbrl Model R – Zilver – Titanium

24,95
1.

Hoge kwalitiet brilen

Onze Blauw Filter brillen, ofwel Blue Filter brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De monturen zijn van titanium en het glas is professioneel gecoat.

2.

Uniek & Herkenbaar

We hebben zowel unieke ontwerpen brillen, als herkenbare brillen. Onze monturen vershcillen per model en kleur wat deze uniek maken.

3.

Blue Light filter glas

Onze Blauw licht filter glazen zijn de beste in zijn soort - UV bestendig en anti-glare / anti-glans maken het kijkplezier.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Wij gebruiken cookies om je winkelervaring te verbeteren. Door bij ons online te winkelen ga je akkoord met ons Privacybeleid.
Start typing to see products you are looking for.